dimecres, 28 de novembre del 2007

Herois: Episodi 2x10 - "Truth & Consecuences"


Atenció! Aquest post pot contindre dades sobre la trama de la 2a temporada! Hi poden haver spoilers!



Penúltim episodi de la temporada, i sembla que els guionistes hagin fet una mena de...com ho diria...festa de la marihuana...i tinguessin pressa per acabar! De fet, es passen 8 episodis per parlar de la trama independent de la Maya i la seva trobada amb en Sylar, i de cop i volta, en un sol episodi, es planten a Nova York, i ja arriben al pis d'en Mohinder i tenen al seu poder la Molly. Per cert, on és en Parkman a tot això? De vacances?

La trama de la Nikky, en Micah i la Mònica, està només embastada i de moment, és totalment supèrflua. Ja vaig dir que no em va agradar gens com varen matar en D.L. Doncs bé, ara tampoc m'agrada aquesta trama, ja que no crec que aporti res, i si volien trobar una excusa per fer que en Mohinder vulgués curar algún "Heroi", podien haver-ho fet de qualsevol altre manera. El que passa, es que la Nikky, està de molt bon veure. I això aporta audiència. He dit!

Sembla ser que la Companyia és la que ha rescuscitat en Noah Bennet, i s'està descobrint que en Bob és "dolent". Si, i què? Ara arreglarem totes les coses amb un sol episodi de 40 minuts quan has estat perdent minuts mentre veies caure flors dels arbres al Japó del segle XVI? Au, vinga!

Els guionistes semblava que havien fet una bona tasca en aquest Volum#2. Però a voltes he de reconeixer que em desconcerten. No els entenc. I a veure com acaben aquesta temporada amb el capítol de la setmana vinent.

L'Adam es vol carregar el món. D'acord. Puc entendre que ha viscut més de 400 anys, veient de que és capaç la humanitat i que tot plegat no té sol·lució. Som un desastre com a espècie. Això ho hem de reconèixer. Per tant, l'entenc. Ara bé, ens passem també la tira d'episodis sense saber qui son els de la fotografia i en aquest, en 5 minuts, ell i en Peter troben a la Victoria Pratt, saben qui és, la segresten, i en treuen tota la informació que necessiten, que és que en els laboratoris que dirigia en Bennet a Odessa (Texas) és on es troba el virus mutat que destruirà la humanitat. Sensacional. I clar, quan van allà, per carregar-s'ho tot, és quan apareix en Hiro, cabrejat com una mona per la mort del seu pare i ja es planteja la fi d'aquest segon volum: Batalla final entre en Hiro i en Peter mentre l'Adam vol recuperar el virus per alliberar-lo, i quan ho faci o ho estigui a punt de fer, doncs, en Peter se n'adonarà del seu error i es carregarà a l'Adam. Punt i final!!

Srs guionistes. Facin vaga, si ho desitgen. Però si treballen, canviin el tempo de les coses que entre el molt lenti i el massa ràpid hi ha la velocitat normal. He dit!