dimecres, 23 d’abril del 2008

Sant Jordi 2008

Booones!!!

Avui és Sant Jordi. I a casa nostra, celebrem una mena de "diada" oficiosa on les roses, els llibres i l'amor (expressat de moltes formes i maneres) es barregen en una jornada que es viu bàsicament als carrers, on la gent passeja, mira, busca i toca tot el que hi ha a les parades de llibres i roses. Els mitjans de comunicació també acostumen a sortit al carrer, on fan els programes en cèntrics stands on entrevisten escriptors, presidents de gremis implicats en el dia d'avui o celebritats locals.
Aquest any el llibre d'en Zafón suposo que arrasarà, però a part dels bestsellers i els longsellers, hi ha petites joies que espero trobar. Aquest any les editorials han tret els seus escriptors estrella al carrer i sobretot a Barcelona. És la centralització a la capital, evidentment, però per sort, per aqui a Girona, sempre veiem algun autor "autòcton" d'aquestes contrades.

Sobretot, i per sobre de tot, passem-ho bé!!!

Per cert, m'agradaria que em diguessiu quins llibres us han regalat aquest any, aixi tindre algunes propostes per llegir i si m'agraden, recomanar-los al bloc.
De moment us adjunto unes imatges "virtuals" de la diada!