dimarts, 16 de juliol de 2013

Bloc-Via cap a la Independència


Com passa el temps. Encara recordo perquè un bon dia se'm va ocórrer això de fer un bloc. La idea era dir al món totes les coses que em passaven pel cap, comentar els llibres que llegia, les pel·lícules que veia, les receptes de cuina que més m'agradaven i les idees que pel meu cap voltaven. Vaja, com molts altres blocs! 


La cosa va anar bé durant un temps, certament. Però un dia veia una pel·lícula i pensava: "L'has d'afegir al bloc. Uf, ara és tard. Ja ho faré demà." Però l'endemà tampoc ho feia i ho vaig anar deixant.

Fa uns 3 anys i mig vaig tenir la sort de ser pare, i a les ocupacions laborals i domèstiques, hi vam afegir les responsabilitats familiars pròpies de la descendència: "Plors, bolquers, caquetes, bava..." Gran experiència i més gran responsabilitat, però menys temps per oci i per tant, al bloc. Així que vaig anar perdent visites, cap cop hi anava a parar menys gent i la que ho feia de rebot, al veure'l tant abandonat, s'estimava més anar a una altra banda. 

I ara som aquí. Amb un fill preciós de 3 anys i mig i amb molta feina però amb una causa que val el trobar temps: "Aconseguir un estat propi". I què cal fer: Tot el que puguem. I ens cal fer-ne via.

A la Via catalana, ja tenim tram: 584 (Aiguaviva). I, ara, he sol·licitat enllaçar aquest bloc a la via digital.

Gràcies a totes i tots per les iniciatives. D'es d'aquest petit gra de sorra digital i escrivint al món, m'acomiado.  

P.D.: Potser torno a engegar i faig posts més sovint. Us sembla bona idea? ;) ||*||

6 comentaris:

Carme ha dit...

Gràcies, per la difusió i per apuntar-te a la nostra Blog-Via.

Us necessitem a tots!!!!

I em sembla una idea fantàstica que tornis a engegar el teu blog. Si ho fas, jo seré aquí per llegir-te. M'enduc l'enllaç.

Gràcies!!!

sargantana ha dit...

despres de llegir la teva capçalera no em queda cap dubte

tots tenim epoques que estem mes explicits que d'altres,

gracies per enllaçar-te, pero ara ja saps que et tocara fer el post l'onze de setembre perque qui va devant teu a la cadena es pugui enllaçar..
no la trencaras pas, oi?

jajajajjajaja
dons anims !!

Assumpta ha dit...

I tant que és una bona idea! ;-)

És maco tenir un blog i no cal fixar-se obligacions... escrius quan pots i ja està ;-))

Ramon B.V. ha dit...

En primer lloc moltes felicitats pel nou membre de la família.Tornar a iniciar contactes per afavorir el projecte independentista és una de les millors coses que podem dedicar el temps que ens pugui sobrar. Endavant!!!!!

Quadern de mots ha dit...

Bona diada!!!

Thera ha dit...

Donem-nos la mà! Et desitjo una bona diada!!