dijous, 13 de setembre del 2007

Camí de Ronda de S'Agaró


L'altre dia vaig descobrir aquest magnífic camí de ronda, part d'un de molt més llarg i extens que comunica moltes poblacions costaneres de la Costa Brava. Com que estic recuperant-me d'una lesió al turmell esquerre, no era qüestió de forçar la màquina i vàrem anar caminant molt suaument, fet que va incrementar la possibilitat de gaudir d'aquest meravellós paisatge.

Aquest camí de Ronda va ser dissenyat per l'arquitecte Rafael Masó, a partir d'un encàrrec del seu mecenes l'empresari Encesa, que suposo que pel fet de "qui paga mana", és qui finalment dóna nom al camí de ronda.

Masó es va voler basar en un model d'arquitectura anglès, les conegudes ciutat-jardí de la ciutats angleses, però ambientat i adaptat al model Mediterrani. Podem dir que com sempre, la màgia i passió de l'arquitecte queden reflexats en nombroses construccions que encara es conserven.


En fi, que és un passeig molt recomanable, sobretot a la primavera o principis de tardor, quan no hi ha la massificació dels mesos d'estiu.

Fins aviat!!