dimecres, 3 d’octubre del 2007

Herois: Episodi 2x02 -"Lizards"



Atenció! Aquest post pot contindre dades sobre la trama de la 2a temporada!
Hi poden haver spoilers!


En Marc ha fet unes reflexions molt interessants que, amb el seu permís, us trasmeto perquè crec que valen molt la pena.

En quant a l'episodi, vaig trobar que va baixar força el nivell respecte l'anterior. Si més no, hi ha dues coses interessants...

1. LLigat amb el que comentava ahir: Per mi, continua apuntant a que l'assessí és en Peter. Aquesta vegada utilitza invisibilitat i força sobrehumana, habilitats que té en Peter. Pot ser que sigui un Peter del futur, o, com diu en David, no està clar que la història que veiem d'en Peter sigui concurrent amb la de la resta de personatges.

2. S'apunta a que en Kenzei és un antepassat dels Petrelli, per dos motius
a. La mare Petrelli diu que el símbol (que utilitza en Kenzei) pertanyia a la companyia d'advocats del seu marit.
b. Té la mateixa habilitat que la Claire... curiós, no? Tenint en compte que la Claire és una Petrelli, clar. Tindria sentit, doncs, que la Claire heredés aquesta habilitat.

I ara ja faig un pas més, i lligo amb el que deia ahir en David: I si en Kenzei resulta ser el pare d'en Peter i en Nathan? Podria ser que estés viu gràcies a la seva habilitat de regeneració. I si és ell l'assassí?


Què hi dieu?

1 comentari:

Anònim ha dit...

A mi, lo d'en Peter em segueix sense convèncer...no crec que sigui ell l'assessí, crec que la pista va per un altre lloc...., interaria ell matar a la seva pròpia mare???, doncs també està amenaçada...
De totes maneres, espero que tingui un gran protagonisme en aquesta 2ª temporada, doncs ha tornat més guapo que mai!!! (suposo que a les fèmines que segueixen Heroes no se'ls hi ha escapat aq "petit" detall)

Comparteixo amb en Marc la teoria d'en Kenzei. Es possible que sigui l'avi de la Claire. Però no m'agrada l'humor que els guionistes han introduït en les seqüències d'en Hiro i en Kenzei, el trobo una mica fora de lloc...pot ser fins i tot ratllant lo absurd...és la meva opinió.