dimecres, 7 de novembre del 2007

Herois: Episodi 2x07 - "Out Of Time"



Atenció! Aquest post pot contindre dades sobre la trama de la 2a temporada!
Hi poden haver spoilers!



Ostres! Aquest any si! Aquesta temporada si, que val la pena! Crec que la cosa està millorant per moments i ara com ara, crec que vaig encertar agafant-la com a succedani de "Perduts (LOST)". ;)

Coses a destacar de l'episodi:

1.- En Matt Parkman cada vegada té més poder i descobreix que pot vencer el seu pare (Maury).
2.- En Mohinder comença a dubtar si en Noah només vetlla pels propis interessos egoistes de preservar i protegir la seva familia...Fet que el fa confiar potser massa en en Bob...Serà ell qui matarà a en Noah tal i com sembla que es deuduiex dels dos ultims quadres?
3.- La Niki alterada per en Maury Parkman, sembla induida a matar en Bob...Però reacciona gràcies a que en Matt "tanca" al seu pare en una mena de "presó mental" i es s'injecta el virus que duia per agredir-lo a ella mateixa.
4.- En Bob té més poder que canviar el metall en or...Podria ser l'home que es capaç de transformar un tsunami en un dia clar i radiant? Pot dominar el temps? Per això la filla pot "llençar" llampecs contra la gent?
5.- És la Claire Bennett la cura contra el nou virus mutat, ja que la sang d'en Mohinder no ho és?
6.- I com és que al present en Kenzei s'autoanomena Adam...i va a trobar a en Peter a Montreal? Algú va induir a que pintés aquell apartament on es troben?

Vinga, a continuar mirant i a desenvolupar teories!!!

2 comentaris:

Pink ha dit...

Estic d'acord amb tu, aquest capítol ha marcat l'arrencada definitiva que li estava faltant a aquesta temporada. I això que alguns personatges ni tan sols han aparegut i, per tant, no s'ha avançat en la seva història, com Sylar (què farà amb els bessons, etc).

David Lozano ha dit...

Gràcies pel teu comentari, Pink. Estic mirant d'arrencar una mica el tema de la participació que es troba actualment en hores baixes.

Has vist la promo del 2x08? Què et sembla?