dilluns, 26 de novembre del 2007

El Vel Pintat: La distància més gran sovint és entre dues persones


Eissss!!

Avui m'agradaria recomanar-vos (ja que he fet un cap de setmana força cinèfil) "The Painted Veil" (El Vel pintat), una pel·lícula de l'Edward Norton i la Naomi Watts.
És una pel·lícula recomanable per moltes coses: Per la fotografia, pel guió, i per la interpretació i direcció. La veritat és que et creus força als actors, i la seva evolució com a personatges també està bastant ben definida. Al final, la història podria haver passat en un altre lloc, amb unes altres circumstàncies i entre d'altres persones en un altre època. Però la història és, si se m'admet, tant vigent com si estés ambientada ahir. I es que la recerca de l'amor, i la distància entre dues persones, és una mesura inabastable, més fins i tot que el més profund abisme marí. En fi, que si voleu passar una vetllada cinèfila agradable, no us deixeu perdre aquesta pel·lícula. Us agradarà!

Vols comentar-ne alguna cosa?

1 comentari:

Anònim ha dit...

Ja fa un temps que vaig veure aquesta pel.lícula. Pel.lícula per ser disfrutada en una sala de cinema, per gaudir plenament de la seva brillant fotogragia, banda sonora i ambientació. Amb un exquisit llenguatge visual i expresivitat a flor de pell, és un film elegant, poètic, amb aires clàsics que donen l'esquena a Hollywood. De toc romàntic i exòtic, emotiva i sentimental. Interpretació sublim dels dos protagonistes, sobretot de Naomi Watts, amb el seu aura de captivadora fragilitat. Pel.lícula amb missatge, que ens fa reflexionar sobre el pecat, la redempció, el sacrifici, l'entrega, el verdader amor i el sentit de la vida. Em va captivar!