dilluns, 26 de novembre de 2007

Infiltrados: Per fi reconeixen el mestre Scorsese


Bones!!

Aquesta pelicula està molt ben acabada, i tot i tocar un gènere que no sempre agrada a tothom, doncs crec que aconsegueix tramar una història molt ben lligada i que no es fàcil de resoldre totalment fins al final. Aixi, quan l'espectador pensa que ja sap tot per on anirà, ell fa un gir, potser subtil, però suficient per a tornar a atreure la mirada de l'espectador i perque no surti de la pel·lícula fins al final.

Una gran pelicula, on tots els actors estan fantàtics, això que jo mai he esta gaire de DiCaprio's i de Damon's. Molt recomanable!

1 comentari:

teras ha dit...

Uoooooooooooooooola k tal, sembla k t'hi has posat fort avui, molts de posts seguits, caram caram, mol b mol b, es podrien posar pelis mes actuals, si, pro cal? tpoc jejej l'última k he vist beowulf, estrena akesta setmana, no te l'explicare ara, pro feta per animació 3d, hi surt l'Angelina Jolie, en 3d tb, peeero no és tan maca com a la realitat. S'ho curren pro encara hi ha akella barrera entre el 3d i la "part humana" k és inconfusible...
I tema "professor professor", en un principi no va per tu pro casi, ho estem intentant adaptar. La historia sorgeix de l'altre curset k fa el sr Jaume, k un dels primers dies k els van donar pràctiques per fer, un personatge k hi ha tb al curset va fer una pregunta tal com akesta: "... professor, professor, per poder fer aquesta practica de photoshop, cal tenir el programa instalat no?..." i em va fer tanta gràcia kuan m'ho explicava k aki s'ha kdat.

I re, postejat kda i aixi posem algo mes als comentaris, k no kdin a 0

Ens veiem