dimecres, 28 de novembre del 2007

Lost Mobisodis: Episodis inèdits per telèfon mòbil





L'ABC ha creat uns fragments inèdits fins ara amb les 3 temporades de Lost, i els ha llnaçat a través de la xarxa, anomenats "Missing Pieces".

En aquests moements hi ha 13 històries de 2 o 3 minuts cadascuna. Es tracta, en definitiva, d'escenes de nova creació, i no pas de retalls relligats d'altres escenes ja emeses.

Les "peces perdudes" de la sèrie, deixen caure pistes i noves dades dels Losties i dels altres personatges de la sèrie, però no patiu, que els innumerables misteris de l'illa es mantindran latents fins a l'estrena de la 4a temporada cap als volts de febrer del 2008.

Els espectadors sobretot el que podran fer és veure'ls amb molta atenció i usar la seva creativitat per ubicar-los dins de la trama dels episodis emesos fins ara.

Les noves històries són del mateix equip responsable de la sèrie, i a totes elles hi participen els actors principals. Els capítols es penajaram setmanalment a la web de l'ABC.

De totes maneres, a la plana de les companyes de Lostzilla trobareu enllaços als anomenats "mobisodes" amb subtitols en castellà i tot.

+ informació

Fins aviat!!!