dilluns, 19 de novembre del 2007

Els temes de la setmana...del 19 al 25 de novembre

-Creieu que la promesa de Rajoy de fer una llei per tal de garantir "l'ús del castellà a tot el territori de l'Estat Espanyol" ajuda a crear independentistes?

-Creieu mesurada "la resposta" policial en les últimes manifestacions que s'han produït a Barcelona?

-Pasará factura al PSOE el no cesament de la mistre de Foment? Creieu que en un Estat democràtic, les resolucins d'un Parlament com el Català s'haurien de tenir més en compte?

1 comentari:

J ha dit...

1a pregunta, jo crec k si que ajuda, mes aviat crea animadversió respecte la politica mes feixista i nacionalista espanyola (tot i k diuen k no existeix). Però com a bona promesa dedueixo k no es complirà al 100% i kdarà diluïda, promeses de cara a l'Espanya profunda

2a va ser prou desmesurada, tal i com ho van ser els atacs per part d'uns kuants, k normalment s'afegeixen a les manifestacions (kualsevol tipus) per fotre mes merder del k cal i k de vegades no caldria. Com pot ser que un personatge k "controla" la policia tingui una tendència declarada com antipolicial?

3a no se si passarà factura, pro des del meu humil punt de vista diria k val mes k no dimiteixi i k es mengi el marron, si dimiteix s'en renta les mans i avall, ara k tragui amb la merda.... i com dirien noseon ja es coneix la ministra com "dels trens de la bruixa" tot desmanegat, amb forats, coses rares i si passes per un tunel i la veus? kina por! amb akella veu d'ultratumba!

I ja està... jo contestant unes preguntes de caire politic? on hem arribat!