dilluns, 4 de febrer del 2008

Lost: Episodi 4x01 - "The beginning of the End"

Booones a totes i a tots!!

Atenció! Aquest post pot contindre dades sobre la trama de la 4a temporada! Hi poden haver spoilers!

El primer episodi de la 4a temporada ja ha arribat! Després d'uns llargs mesos de sequera, per fi tornem a tenir novetats dels Losties, The Others i tota la patuleia!

Primer de tot he de dir que fent un resum ràpid, hi ha moltes coses que m'esperava, però l'episodi no ha estat del tot malament. Espero que si el nivell d'episodis es com aquest o millor, poden ser 8 episodis interessants!

Coses interessants de l'episodi:

1) El pare d'en Jack és en Jacob? (La Martuchi ja m'ho havia dit!! Molt bé, Marta!)

2) L'ull del que mira des de dins la casa d'en Jacob a l'Hugo, és d'en Mikhail? (He de dir que aquesta opció me la va dir de seguida l'Elena...Gràcies carinyo! ;))

3) L'Hugo li diu a en Jack "Mai diguis mai"...la mateixa frase que li va dir en Ben a en Jack mentre jugaven una partida d'escacs en un dels mobisodis...Casualitat, potser?

4)Quan l'Hugo té l'al·lucinació d'en Charlie trencant el vidre de la sala d'interrogacions de la comissaria, abans de la inundació, en Charli porta escrit a la ma el missatge "They Need you" (Ells ets necessiten), la mateixa frase que li diu més tard quan se li apareix al manicomi.

Si tinc temps, mirare de fer un resum de l'episodi de cares a les altres setmanes.

A més a més, també m'agradaria traduïr els subtitols al català...Llàstima que no tinc tant de temps! Però ho tinc en "Tasques pendents" ;)

Us adjunto algunes imatges que avalen les tesis que abans he apuntat. Hi ha una imatge on apareix el nom de l'actor que interpreta al pare d'en Jack, en Christian Shepard, que es diu John Terry. També podeu veure una foto de l'ull de la casa d'en JAcob, per veure si us recorda realment o no a en Mikhail...






Què en penseu? Vinga, a comentar!!!

2 comentaris:

Eva Oliveres ha dit...

Bones David,
Primer de tot crec que haig de donar la raó a l'Elena quan diu que l'ull és de'n Mikhail. Ara que miro l'imatge crec que és d'ell i no de'n Lock com apuntaves el diumenge. Ho de que en Jacob sigui el pare de'n Jack o ell mateix en un altre espai-temps ho trobro una mica rebuscat (però que és el que és sencill en aquesta sèrie!!!).
Ja he vist els avanços del episodi 4x02 i crec que serà prometedor, no he sentit l'audio perquè estic a la feina però tampoc hagués entès res (necessito els subtitols). Sembla ser que seran els de Dharma o successor d'aquests, com deien no? Perquè en Jack i la Kate troben una capsa on hi ha màscares que fan pensar amb el que va fer en Benn quan els va matar a tots!!!

David Lozano ha dit...

Bones Eva!

Els productors de la sèries van decidir treure, ara fa un temps, una sèrie d'episodis curts, de pocs minuts, que es diuen "Missing Pieces" (Peces Perdudes) per treure el cuquet dels fans de la sèrie. En van treure 13 en total.
La majoria d'ells, són trossos no emesos de la 3a temporada, que fan gràcia però no aporten massa a la trama però a Lost, ja sabem que res es gratuït, oi? Doncs bé, l'últim el van emetre just una setmana abans del 4x01 i el que s'hi veu...ho has de veure ;) Jo ja el tinc, però si t'els vols baixar pots fer-ho a través de la web LostPh i veuràs que la teoria del pare d'en Jack com a Jacob no és tant "descabellada" ;)