dilluns, 4 de febrer del 2008

Yahoo es planteja una aliança amb Google per contrarestar l'oferta de Microsoft

Yahoo està disposada a considerar una aliança empresarial amb Google com una alternativa a l'oferta de 44.600 milions de dòlars (uns 29.930 milions d'euros) realitzada per Microsoft, segons han revelat fonts de l'entorn de Yahoo.

Segons el diari The Wall Street Journal, que cita fonts pròximes a l'operació, el president de Google, Eric Schmidt, s'ha posat en contacte amb el conseller delegat de Yahoo, Jerry Yang, per oferir-li el seu suport davant de l'oferta del gegant informàtic nord-americà.

Aquestes mateixes fonts assenyalen que aquest acostament es produeix mentre Yahoo està valorant les seves possibilitats, després d'informar el seu consell divendres passat que encara no ha pres una decisió definitiva, així com que no han sorgit altres ofertes alternatives.

L'opinió de les autoritats antimonopoli

La possibilitat de llançar una contraoferta no és possible per a Google, segons el diari, que assegura que no obtindria el vistiplau de les autoritats antimonopoli a causa de la seva àmplia presència en els mercats de recerca i publicitat a internet, però la companyia podria ajudar altres companyies a llançar una oferta per Yahoo o proporcionaria suport al popular motor de recerca perquè mantingui la seva independència.

En aquest escenari, Google oferiria ingressos o garanties de futura rendibilitat a través d'un acord de col·laboració en matèria de publicitat, segons expliquen les fonts.

Un portaveu de Google ha declinat comentar els interessos de l'empresa per Yahoo o l'existència de contactes entre les dues companyies, encara que ahir l'empresa va expressar en un bloc la seva preocupació per l'oferta de Microsoft pel motor de recerca, al considerar que podria proporcionar-li un poder abusiu.

1 comentari:

Unknown ha dit...

Referent a com configurar el gmail a l'Outlook:
He configurat el gmail a l'Outlook, i em trobo que puc enviar, però resulta que no puc rebre. Em diu que el port 995 no està bé. M'ho podries aclarir ?? O dir-me què estic fent malament ??
Gràcies per endavant.

Josep Ambròs