dilluns, 11 de febrer del 2008

Lost 4x02: Confirmed Dead (Mort confirmada)

Atenció! Aquest post pot contindre dades sobre la trama de la 4a temporada! Hi poden haver spoilers!

En aquest segon episodi de la 4a temporada ens van presentar uns quants personatges nous de cop: la Charlotte, en Miles, en Frank i una mica més en Daniel Faraday.

A més a més, segons l'enigmàtic i fals "jurista" d'Oceanic que visitava al 4x01 en Hurley (el sr. Abbadon em sembla), hi ha un motiu pel qual TOTS ells són a l'illa. Quin és aquest motiu?

Doncs bé. Anem a fer una mica de memòria dels flashbacks dels nous personatges.

Primer en Daniel. Una mena de físic que segons ell mateix, "no li agrada encasellar-se en cap especialitat" i que té una empatia especial ja que plora al veure que han trobat l'avió al fons de la fossa i representa que són tots morts. A més a més, tornant a l'illa, En Dan diu en un moment juntament amb la Kate i en Jack que "la llum es estranya a l'illa...es com si no es dipersés bé" comentari com a mínim CURIÓS no? Ja veiem que aquest noi es fixa amb unes coses...segur que amb les radiacions electromagnètiques que hi havia a l'illa (recoden la implosió de l'escotilla i el viatge en el temps d'en Desmond) i la barrera sònica de Dharma, etc aquest físic ens serà molt útil per a resoldre cosetes...

Després en Miles, una mena de CaçaFantasmes modern, amb dots de mèdium i tal, un tiu amb molta sensibilitat per captar energies que "no descansen en pau" podriem dir...Té l'habilitat de parlar amb els morts (ho demostra al flashback i amb el cos de la Naomi)...Pot ser útil per parlar amb algun dels cadavers que han deixat enrere les últimes 3 temporades o fins i tot, potser per parlar amb en Jacob?

També tenim la Charlotte, una antropologa social, que sembla que tal i com veiem al flashback, ve a l'illa perseguint el simbol de Dharma que va trobar a l'esquelet d'un òs polar al desert de Tunisia. La Charlotte ens pot anar bé per diverses coses, com per exemple explorar el "temple o lloc antic" cap on es dirigien "Els Altres" quan varen abandonar els barracons o per saber més coses de l'estatua de 4 dits...per exemple...

I per últim tenim, òbviament un molt hàbil pilot, en Frank Lapidus, que sembla que hagi tingut algun problema amb la beguda però que té la capacitat de recordar una llistat de passatgers de l'Oceanic 815...El seu motiu per anar-hi podria ser que amb els problemes derivats de la beguda li haguessin retirar la llicencia de vol o que no el contractés cap altre companyia i menys Oceanic...

I bé, un cop presentats ja tenim a tothom preparat: En Frank els treurà de l'illa, en Miles paralara amb els morts, en Daniel donarà una explicació del que és el fum negre, per exemple i la Charlotte ens explicarà "el passat" de l'illa amb l'estatua i el temple dels "altres"...això pinta interessant!

Ja tinc ganes de que arribi el següent. Que es titula: "L'economista". Otres, ja només ens falta un advocat i un informàtic ;)

Ah i digueu-me que en penseu de les meves reflexions. Com sempre, si en teniu ganes!!!

Fins aviat!