dimecres, 3 d’octubre de 2007

Amanida de conserves i hummus

Preu: Baix
Temps d'elaboració: entre 30 minuts i 1 hora

Ingredients:

Per a l'amanida:
- 1 pot d'espàrrecs
- 1 llauna de tonyina
- 1 llauna de blat de moro
- 1 llauna de carxofes
- vinagre, oli, sal i pebre
- enciam (opcional)
Per a l'hummus:
- 1 pot de cigrons de 250 g
- 1 cullerada de sèsam torrat
- 1 tasseta d'oli d'oliva
- suc de llimona
- sal i pebre (opcional)

Preparació

Per fer l'amanida, poseu en un bol l'enciam, els espàrrecs tallats a trossos, les carxofes, el blat de moro i la tonyina.
Amaniu-ho tot amb una vinagreta que fareu barrejant oli, vinagre, sal i pebre. Per fer l'hummus, poseu a la Thermomix els cigrons, el sèsam, l'oli, el suc de llimona, la sal i el pebre, fins a aconseguir una massa ben fina. I ja per acabar, serviu l'amanida en un plat i l'hummus en un altre.


Font: Programa Cuines de TV3
Cuiner: Quim Marquès
Restaurant: El Suquet de l'Almirall
Adreça: Passeig Joan de Borbó, 65
Població: Barcelona
Telèfon: 93 221 62 33