dijous, 4 d’octubre de 2007

Brownie amb nous

Ingredients:

- 150 g de xocolata extra negra
- 100 g de mantega
- 2 rovells d'ou
- 25 g de sucre
- 2 clares d'ou
- 40 g de sucre
- 30 g de farina
- 70 g de nous


Preparació

Foneu la xocolata en un bol al bany maria. Quan estigui a punt, afegiu la mantega desfeta i remeneu-ho bé.
A continuació, poseu els rovells d'ou i una mica de sucre en un bol i bateu-los. Per una altra banda, munteu les clares amb el sucre. Després, barregeu les clares muntades amb els rovells, afegiu-hi la xocolata fosa, les nous trinxades i la farina. Remeneu-ho bé fins a aconseguir una massa homogènia. Tot seguit, unteu un motlle cilíndric amb mantega i poseu-lo en una plata per anar al forn. Aboqueu-hi la massa del browni a dins i cobriu-ho amb nous. Deixeu-ho coure al forn a 200 graus durant 15 minuts. Finalment, desemmotlleu el brownie i emplateu-lo amb cura.

Font: Programa Cuines
Cuiner: Xavier Canal
Restaurant: Pastisseria Canal
Adreça: Calvet, 15 i Muntaner, 566
Població: Barcelona
Telèfon: 93 209 59 17