dimecres, 3 d’octubre de 2007

Amanida de ruca amb compota de peres

Grau de dificultat: Baix
Preu: Baix
Temps d'elaboració: entre 30 minuts i 1 hora

Ingredients:

- 4 peres blanquilla
- 50 g de ruca
- 50 g de cansalada
-formatge parmesà
- vinagre de Mòdena
- 100 g de sucre
- una nou de mantega

Preparació

Per començar, reduïu en un cassó el vinagre amb el sucre.
Per fer la compota de pera, poseu en una paella la pera tallada a trossos i una mica de mantega i no deixeu de remenar-ho. Quan estigui cuita, poseu-la en un bol i tritureu-la amb el túrmix. A continuació, sofregiu la cansalada tallada a daus petits en un cassó sense oli. Finalment, en un bol, barregeu la ruca amb la cansalada i el seu propi oli. I ja per acabar, emplateu l'amanida de ruca, poseu-hi el parmesà i la compota al voltant i salseu-ho tot amb la reducció de vinagre.


Font: Programa Cuines de TV3
Cuiner: Xavi Garmendia
Restaurant: Mariona
Adreça: C/ Amigó, 53
Població: Barcelona
Telèfon: 93 201 18 30