dimecres, 10 d’octubre del 2007

Herois: Episodi 2x03 - "Kindred"


Atenció! Aquest post pot contindre dades sobre la trama de la 2a temporada!
Hi poden haver spoilers!


L'episodi d'aquesta setmana, jo diria que és el més fluix dels d'aquesta temporada. De fet, crec que coincideixo amb algunes persones que la qualitat dels episodis ha anat decreixent des del primer fins a aquest tercer. D'altra banda, hi ha persones que m'han comentat que els va agradar més el 2n episodi que el primer però que aquest últim tampoc els ha entusiasmat.

Sigui com sigui, què hem descobert en aquest epidodi?
Que la Candice que era la noia que treballava pel Linderman, és assassinada per en Sylar per robar-li el poder. Que en Bennet morirà segons ens diu un dels últims quadres de l'Isaak Mendez, que en Hiro enamorat de la filla del "sword-maker" no pot marxar del passat i decideix ajudar a en Kensei a ser l'heroi que està destinat a ser, i que en Peter Petrelli no li importa qui va ser sinó qui és ara (un delincuent de poca calada de Cork, Irlanda). Em deixo res? Ah, si: Que en West, el nou company de la Claire, pot volar i que s'enrotllen en aquest episodi.

Resumint: Dels 43 minuts de l'episodi, ens en podriem quedar amb 7, els necessaris per explicar el que he comentat abans en el ràpid resum del mateix. Cada cop trobo a faltar més a Lost...

Vosaltres no? Quines teories teniu? Va, comenteu... que esteu molt apagats... :)

1 comentari:

Anònim ha dit...

Resumint: Un pal d'episodi.

Citant en Homer Simpson: "Me abuuuuurroooooo"